Grand M Novi Sad, jedno od loših iskustava

Imate negativno iskustvo? Podelite ga sa ostalim članovima
Post Reply
User avatar
Igor3
Mazdaš u povoju
Posts: 8
Joined: 31-Aug-2011 10:43
Šta vozite trenutno (Your 4wheel pet): Mazda 3
Odakle nam dolazite (where are you from): Novi Sad

Grand M Novi Sad, jedno od loših iskustava

Post by Igor3 » 16-Jun-2017 12:55

Moja reklamacija upućena servisu:

Imao sam oštećenje na mazdi CX 5
Bila je izderana cela leva strana pa je bilo potrebno promeniti prednja i zadnja vrata(samo lim), prednji levi blatobran i PVC rubove iznad levih točkova. Prednji i zadnji branik je samo trebalo ofarbati. Vaš kolega Milan me je obavestio telefonom da bi popravka trajala 5 radnih dana i da bi koštalo 280.000 dinara. Doterao sam auto u četvrtak 08.06. u 09:00 i dogovor je bio da bude gotov u sledeću sredu. Auto je završen dva dana kasnije iako sam naglasio da mi je važno da se termin ispoštuje, a cena je bila za 7.000 dinara veća od dogovorene. Kada sam se pobunio, Milan mi je pokazao ponudu za popravku na kojoj je stvarno stajalo 287.368 dinara ali nije bilo mog potpisa, dakle ja tu ponudu nikada nisam ni video. Takođe i prednji i zadnji branik su ofarbani parcijalno, samo deo koji je ogreban. Koliko se sećam vaša politika je bila da delove farbate samo u celosti. Takođe se na vratima gepeka slivala farba, a taj deo uopšte nije farban. Vozačeva vrata se zatvaraju mnogo teže nego ranije. Dalje, nije mi jasno kako je auto kod vas u servisu prešao 11km kada vam NISAM ostavio saobraćajnu dozvolu?

User avatar
igor_harris
Mazda lover
Posts: 612
Joined: 04-Apr-2016 6:08
Šta vozite trenutno (Your 4wheel pet): Mazda 3 BK (MZ-CD)
Odakle nam dolazite (where are you from): Beograd

Re: Grand M Novi Sad, jedno od loših iskustava

Post by igor_harris » 16-Jun-2017 1:05

Strasno. Mozda je bilo pametnije da nisi preuzimao auto uopste dok ne srede sve kako treba. Tragovi slivanja farbe ne smeju da se vide ni kad odes kod nekog random farbara, a kamoli u ovlascenom servisu, za to svako mora da prihvati reklamaciju.

A tih 11km je put izmedju servisa i tog dundjera koji je farbao, samo je njihova greska sto ti nisu trazili saobracajnu jer su seljaci i sad treba da ih naguzis zbog toga.

User avatar
ivica73
Mazda lover
Posts: 391
Joined: 13-Jul-2015 11:12
Šta vozite trenutno (Your 4wheel pet): Mazda 323 bj 1,6 16 v
Odakle nam dolazite (where are you from): Obrenovac

Re: Grand M Novi Sad, jedno od loših iskustava

Post by ivica73 » 16-Jun-2017 3:07

Toliko o ozbiljnosti "ozbiljnih servisa"... :zid1: Treba do isterati do kraja... Evo, da ne otvaram novu temu ukratko ću samo navesti kako su mene "ispalili" u Dipemu... Kad sam imao problema sa nemirnim radom u leru, hteo sam da proverim auto kod nekog pouzdanog i nazovem "Dipem", mlađi momak mi samouvereno odgovori kako IMAJU dijagnostiku za moj model mazde (iako sam mu napomenuo da je 2001 godište i da su mi iskusni majstori govorili kako je teško naći) , ali da moram da zakažem termin. Zakažemo termin, dođe i taj dan, odvojim vreme, zapucam iz Obrenovca u Dipem, kad me tamo dočeka čovek i kažem mu da imam zakazanu dijagnostiku, a on će meni, pa ne vredi, mi NEMAMO dijagnostiku za tvoj model?!? Ja sav crven u licu mu kažem pa vaš kolega mi je izričito potvrdio da IMATE i zakazao termin, a on će, "a to mora da je onaj mladi momak, što je skoro počeo da radi, ne razume se najbolje??????" Aloooo, majstore, OVLAŠĆENI servis svetskog brenda stavlja početnika da samostalno zakazuje preglede i popravke, a ne zna ni s kojom opremom servis raspolaže??? Bio sam kao semafor :oops: i, naravno moje vreme, gorivo i živci su zamenjeni za ono naše "jbga, izvini".
Mazda nije samo automobil, mazda je LJUBIMAC... :bravo1

User avatar
Igor3
Mazdaš u povoju
Posts: 8
Joined: 31-Aug-2011 10:43
Šta vozite trenutno (Your 4wheel pet): Mazda 3
Odakle nam dolazite (where are you from): Novi Sad

Re: Grand M Novi Sad, jedno od loših iskustava

Post by Igor3 » 12-Mar-2018 1:40

Nisam očekivao da ću pisati odgovor na svoj post ali sam na žalost juče primetio da je počela da izbija rđa i na prednjim i na zadnjim levim vratima. Ovih dana ću otići da reklamiram, pa ću se opet javiti.
Pozdrav

User avatar
Mare123
Mazdolicus Maximus
Posts: 2731
Joined: 01-Feb-2014 4:06
Šta vozite trenutno (Your 4wheel pet): Alfa 159
Odakle nam dolazite (where are you from): Beograd

Post by Mare123 » 12-Mar-2018 6:48

Strasno! Tacno da odes i da ih pobijes sve redom tamo.. :mad:

Post Reply

Return to “Servisi i prodavnice - Crna lista”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests