It is currently 17-Jun-2019 3:06


All times are UTC + 1 hour [ DST ]Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 16-Jun-2017 12:55 
Mazdaš u povoju
User avatar

Joined: 31-Aug-2011 10:43
Posts: 8
Automobil: Mazda 3
Lokacija: Novi Sad
Moja reklamacija upućena servisu:

Imao sam oštećenje na mazdi CX 5
Bila je izderana cela leva strana pa je bilo potrebno promeniti prednja i zadnja vrata(samo lim), prednji levi blatobran i PVC rubove iznad levih točkova. Prednji i zadnji branik je samo trebalo ofarbati. Vaš kolega Milan me je obavestio telefonom da bi popravka trajala 5 radnih dana i da bi koštalo 280.000 dinara. Doterao sam auto u četvrtak 08.06. u 09:00 i dogovor je bio da bude gotov u sledeću sredu. Auto je završen dva dana kasnije iako sam naglasio da mi je važno da se termin ispoštuje, a cena je bila za 7.000 dinara veća od dogovorene. Kada sam se pobunio, Milan mi je pokazao ponudu za popravku na kojoj je stvarno stajalo 287.368 dinara ali nije bilo mog potpisa, dakle ja tu ponudu nikada nisam ni video. Takođe i prednji i zadnji branik su ofarbani parcijalno, samo deo koji je ogreban. Koliko se sećam vaša politika je bila da delove farbate samo u celosti. Takođe se na vratima gepeka slivala farba, a taj deo uopšte nije farban. Vozačeva vrata se zatvaraju mnogo teže nego ranije. Dalje, nije mi jasno kako je auto kod vas u servisu prešao 11km kada vam NISAM ostavio saobraćajnu dozvolu?


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 16-Jun-2017 1:05 
Mazda lover
User avatar

Joined: 04-Apr-2016 6:08
Posts: 612
Automobil: Mazda 3 BK (MZ-CD)
Lokacija: Beograd
Strasno. Mozda je bilo pametnije da nisi preuzimao auto uopste dok ne srede sve kako treba. Tragovi slivanja farbe ne smeju da se vide ni kad odes kod nekog random farbara, a kamoli u ovlascenom servisu, za to svako mora da prihvati reklamaciju.

A tih 11km je put izmedju servisa i tog dundjera koji je farbao, samo je njihova greska sto ti nisu trazili saobracajnu jer su seljaci i sad treba da ih naguzis zbog toga.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 16-Jun-2017 3:07 
Mazda lover
User avatar

Joined: 13-Jul-2015 11:12
Posts: 381
Automobil: Mazda 323 bj 1,6 16 v
Lokacija: Obrenovac
Toliko o ozbiljnosti "ozbiljnih servisa"... :zid1: Treba do isterati do kraja... Evo, da ne otvaram novu temu ukratko ću samo navesti kako su mene "ispalili" u Dipemu... Kad sam imao problema sa nemirnim radom u leru, hteo sam da proverim auto kod nekog pouzdanog i nazovem "Dipem", mlađi momak mi samouvereno odgovori kako IMAJU dijagnostiku za moj model mazde (iako sam mu napomenuo da je 2001 godište i da su mi iskusni majstori govorili kako je teško naći) , ali da moram da zakažem termin. Zakažemo termin, dođe i taj dan, odvojim vreme, zapucam iz Obrenovca u Dipem, kad me tamo dočeka čovek i kažem mu da imam zakazanu dijagnostiku, a on će meni, pa ne vredi, mi NEMAMO dijagnostiku za tvoj model?!? Ja sav crven u licu mu kažem pa vaš kolega mi je izričito potvrdio da IMATE i zakazao termin, a on će, "a to mora da je onaj mladi momak, što je skoro počeo da radi, ne razume se najbolje??????" Aloooo, majstore, OVLAŠĆENI servis svetskog brenda stavlja početnika da samostalno zakazuje preglede i popravke, a ne zna ni s kojom opremom servis raspolaže??? Bio sam kao semafor :oops: i, naravno moje vreme, gorivo i živci su zamenjeni za ono naše "jbga, izvini".

_________________
Mazda nije samo automobil, mazda je LJUBIMAC... :bravo1


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 12-Mar-2018 1:40 
Mazdaš u povoju
User avatar

Joined: 31-Aug-2011 10:43
Posts: 8
Automobil: Mazda 3
Lokacija: Novi Sad
Nisam očekivao da ću pisati odgovor na svoj post ali sam na žalost juče primetio da je počela da izbija rđa i na prednjim i na zadnjim levim vratima. Ovih dana ću otići da reklamiram, pa ću se opet javiti.
Pozdrav


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 12-Mar-2018 6:48 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 01-Feb-2014 4:06
Posts: 2717
Automobil: Alfa 159
Lokacija: Beograd
Strasno! Tacno da odes i da ih pobijes sve redom tamo.. :mad:


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net