Mazda Club Serbia
http://www.mazdaclub.rs/forum/

Motor za podesavanje farova
http://www.mazdaclub.rs/forum/viewtopic.php?f=320&t=49791
Page 1 of 1

Author:  Dankas [ 20-Mar-2017 8:58 ]
Post subject:  Motor za podesavanje farova

Vec neko vrijeme mi ne radi motoric desnog fara a sad od nedavno niti lijevog. Dal netko zna moze li se to popravit, kupit zamjenski ili dolazi samo u setu s farom? Iskreno mi se ne skida branik i far samo da otkrijem da je motor unutar fara i da nema kemijanja. Fala svima

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Author:  chupo [ 30-Mar-2017 8:21 ]
Post subject:  Re: Motor za podesavanje farova

I meni je na Premacy-u isto tako radio samo desni, a sada neradi nijedna strana. Proverio sam da mi naponi dolaze do fara, a motoric je unutra, tako da mislim da nije vredno truda i cimanja oko tako sitne stvarcice.

Kada mi je auto bio na farbanju zaboravio sam da dodjem i da skinem farove da probam da popravim, ali sumnjam da bi bio uspesan jer se tu pojedu zupcanici, a posle toga motoric radi satima i onda pregori. Sitnica oko koje se nije vredno cimati.

Author:  Dankas [ 30-Mar-2017 12:17 ]
Post subject:  Re: Motor za podesavanje farova

Ma joj, ja uglavno samo i trošim vrijeme na te sitnice..haha, malo sam analan što se tiče funkcionalnosti auta...dakle, ne smeta me loš lak i udubljenja od tuče, jer je to stilski. Al motorići koji ne rade....ako ništa drugo mogu ih rastavit da vidim kako rade, ako već ne mogu popraviti ;)

Author:  chupo [ 03-Apr-2017 8:30 ]
Post subject:  Re: Motor za podesavanje farova

Neznam šta da ti kažem, ako si voljan da skidaš farove i branik probaj, ništa te ne košta, samo budi svestan da su jako male šanse da popraviš nešto što je realno sitnica, a velike šanse da nešto "zajebeš".

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/