Page 1 of 1

Led Masters

Posted: 26-Feb-2016 10:04
by skydriver6
Žao mi je što moram ovaj servis da pomenem u ovoj temi, tim pre što sam mnogima preporučivao isti u prošlosti.
Na više automobila sam radio nadogradnju u pomenutom servisu i imao dalje planove po pitanju sređivanje mazde posle udesa. Imali smo dogovor da se vidimo pre nedelju dana da donesem farove da se rade. Nisu odgovarali na pozive dogovorenog dana, niti narednih dana do danas. Pustio sam i sms da znam jel Ivan u zemlji ili na putu i ostao sam uskraćen za odgovor. Posle vidim na fb grupi da se uveliko radi na drugim projektima, pa počenjem da se osećam kao da zovem nekoga džabe da mi radi auto, a ne za novac. Zanimljivo je kako većina današnjih majstora beže od posla ko đavo od krsta.
Ugrađivao sam u dva auta ambijent osvetljenje nogu ovde i na oba auta su ubrzo prestala da rade. Na renou se kabl uvio oko letve volana, kako kažu u servisu zbog nestručne ugradnje.
Imajući u vidu da su mnogi ovde završili upravo po mojoj preporuci i to sa više foruma, ubuduće neću moći da upućujem preporuke ovom servisu.

Posted: 29-Feb-2016 12:33
by ZiX
Zato Sky ja to sve pravim sam da ne bi bilo greske... :D inace kod istih sam svojevremeno nosio tablu od Celice da mi urade osvetljenje i nisam bio zadovoljan njihovim pristupom da se pozabave mojim problemom upravo tako kao da bi radili za dzabe,a nisu ni malo jeftini i nemaju nista bolju opremu i LED nego sto mozes da kupis na svakom buvljaku...od tada sam sve radio sam pa evo i dan danas... :D

Re: Led Masters

Posted: 29-Feb-2016 8:45
by Djole
Ma jednostano nece da se bakcu sa nekim stvarima gde gube vreme, a ne mogu lepo da naplate... to ti je tako kad ih ceka gomila posla i onda ga smandrljaju samo da bi zavrsili i uzeli sledeceg. Gube na kvalitetu definitivno, ni ja nisam preterano zadovoljan uslugom i kvalitetom delova... a cene su poceli da udaraju neke astronomske kao da su im ruke i delovi od zlata!
Treba da im to nakacis na zid FB grupe pa da vide, posebno sto si ti svasta radio kod njih. ;)

Posted: 29-Feb-2016 1:08
by skydriver6
Bilo je dosta najavljenog i dogovorenog posla koji bi pošteno naplatili, pa mi tim pre mi nije jasno. Grupu sam izbrisao, a pošto su im neki prijatelji članovi škodinog foruma, preneće im oni moje nezadovoljstvo koje sam i tamo okačio. Trebalo je da rasturaju 3 fara i sklope dva sa cob prstenovima, da premeste kameru za rikverc, da povežu i ugrade led retrovizore, da povežu instalaciju za još jednu jedinicu koju čekam iz Kine i na kraju da ugrade ksenon u renoa. Ne verujem da im je u skorije vreme neko dogovarao toliki obim posla.

Posted: 02-Mar-2016 11:32
by skydriver6
Čuo se moj burazer sa Ivanom oko nekog posla od ranije što su dogovarali. Najpre se Ivan nije javio iz prve, a onda mu se odazvao za par minuta. Sve u svemu, pitao ga je preko koga je došao, pa nakon što je burazer pomenuo ko je, Ivan ga je zamolio da mi prenese da mu se javim jer "ne može da se dopisuje sa mnom kao neka devojka". Ko da ja nisam zvao nedelju dana bezuspešno, a poruku poslao na kraju da proverim o čemu se radi i zašto se ne javlja.

Re: Led Masters

Posted: 03-Mar-2016 12:03
by Djole
Kazem ti ja da je malo u fazonu nemam vremena... stekao je popularnost i sad kad se rasturaju od posla ne cima se da li ce da zadrzi stare klijente ili ne... posebno sto radi sa skoro svim autoklubovima.
Zato su i cene sarolike, a posebno za neke sitnice zna da odalami finu cifru...
Meni je svetlo kod prednjih nogu uradio za 10€, i to neki njegov klinac... hteo sam i pozadi za zadnje pa je za to trazio jos 30€?!?
Za ono svetlo sto obasjava iz spoljnih retrovizora kad otkljucas/zakljucas auto trazi 30€ po retrovizoru, a ugradjuje se samo jedna mala diodica i to nista komplikoano!!!
Ima sam sve to da odradim preko leta, samo da uhvatim malo vremena.

Posted: 03-Mar-2016 12:30
by Mare123
Ja sam ih zvao prosle godine za one logo projektore sto se stavljaju u vrata, kaze mi covek trebalo bi da imam, pozvacu Vas za 10 minuta, samo da proverim... I na tome je i ostalo. Meni bilo glupo da ih zovem posle opet da pitam, pa sam potrazio na drugom mestu. Ima jedan dobar naziv za takve ljude, na slovo p... Da ne budem bas prost ;)

Posted: 14-Mar-2016 11:31
by speccko
Drugar je pre 2 nedelje (otprilike kad je sky cekao da se jave) uradio angel eyes na bmw-a x5 medjutim nakon toga, neki blinkeri se sami ukljucuju. Desno kratko svetlo nece uvek da radi (treba da se ugreje). Zaboravili da ispoliraju farove... uopste nije bio zadovoljan.

Posted: 14-Mar-2016 5:07
by skydriver6
Polako nalazim zamenu, tako da ipak niko nije nezamenljiv. Beograd je veliki i najgora je činjenica da koliko god neko bio loš, muljator, uvek će imati koga da vara jer novi pristižu kao na traci.