It is currently 22-Jun-2018 9:26


All times are UTC + 1 hour [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 20-Dec-2013 9:50 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7317
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Naravno, sve je to normalno! :palac


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 11-Aug-2014 10:01 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 07-Dec-2012 11:37
Posts: 5000
Location: Logatec
Automobil: Škoda oktavia 1.6 tdi
Lokacija: Slovenija
Da li još nekome na šestici pokazuje "remaning km" 0, odmaj nakon paljenja rezerve? Primetio sam da je pokazivač za gorivo netačan, a ni na bord ne mogu da se oslonim zbog navedenog. Npr, stoji kazaljka na 1/4 i parkiram nekad na velikoj uzbrdici nekoliko minuta. Kada ga ponovo upalim, gori rezerva i više je ne gasi. Posle samo 5km, kazaljka ode ispod crvenog polja, a "remaning" pokazuje vrednost 0. Tada me je već strah da vozim. Sa rezervom bih morao preći najmanje 100km. Znam da na trojci postepeno smanjuje vrednosti "remaning" na rezervi. Da li još neko ima taj problem na šestici?

_________________
Image
детские игрушки

viewtopic.php?f=195&t=48165


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 11-Aug-2014 5:05 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 29-Sep-2012 9:33
Posts: 2385
Automobil: Mazda 6
Lokacija: Despotovo- Bačka Palanka
Ja jos nisam vozio na lampi duze od 10km. A remejning mi pokaze neku veliku kilometrazu pa sam se plasio. Ali da li neko ima zvanican podatak na kojoj litrazi pali lampu ?

_________________
Ne prekidaj ženu kad ćuti !!!


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 12-Aug-2014 1:58 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 13-Nov-2009 5:11
Posts: 1607
Location: Zrenjanin
Automobil: 1990. 323f gt, 2004. M6 CD136
Lokacija: Zrenjanin
ja sam Remaining doterao do nekih 30-40km posle nisam smeo... a desavalo se i da prikazuje crtice mada je bilo goriva, ali na rezervi sam bio... nekad se izgleda zaglupi


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Info dugme
PostPosted: 17-Dec-2017 2:12 
Mazdaš u povoju

Joined: 25-May-2017 11:11
Posts: 11
Automobil: mazda 3
Lokacija: Beograd
Posle zamene cd i ugradnje polovnog takodje originalnog, info dugme je radilo i dobijao sam informacije o potrosnji, koliko km mogu da lresjem sa gorivom itd...medjutim par dana zatim sam morao da menjam akumulator i nakon te zamene info dugme ne reaguje, odnosno ne daje mi informacije o gorivu. Znam da radi jer kad ga drzim duze resetuje mi sat.
Ima li neko ideju sta to moze da bude?
Hvala


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 17-Dec-2017 5:49 
jr. Mazdaš
User avatar

Joined: 03-Sep-2017 10:29
Posts: 70
Automobil: Mazda 3
Lokacija: Sofia
Nakon isključivanja baterije, očitavanje bord computer-a se resetuje.
Sačuvane radio stanice, settings zvuka i upravljanje staklom s vozačevog sedišta su izgubljeni.
Nakon određene kilometraže, pojavit će se bord computer očitavanja na vozilu.
Memorizacia stanice i settings se ponovo učiniti.
Takođe morate ponovo učiniti trening staklom.

_________________
Mazda 3, 2.0i, 2004


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 17-Dec-2017 6:21 
Mazdaš u povoju

Joined: 25-May-2017 11:11
Posts: 11
Automobil: mazda 3
Lokacija: Beograd
Da li je board computer uslovljen trening staklom ili ne


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 17-Dec-2017 6:32 
jr. Mazdaš
User avatar

Joined: 03-Sep-2017 10:29
Posts: 70
Automobil: Mazda 3
Lokacija: Sofia
"uslovljen" - nisam siguran za tu reč, izvini. :)

Obuka stakla je nezavisna od putničkog računara na srednjoj konzoli.
Pogledaj ovde:

http://www.mazdaclub.rs/forum/viewtopic.php?f=234&t=48212&p=794647#p793987

_________________
Mazda 3, 2.0i, 2004


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 17-Dec-2017 6:54 
Mazdaš u povoju

Joined: 25-May-2017 11:11
Posts: 11
Automobil: mazda 3
Lokacija: Beograd
Hvala , hteo sam da pitam da li zapojavljivanje informacija o gorivu moram prvo da prozore sredim. Ali odgovorili ste mi. Hvala Vam mnogo


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 14-Mar-2018 2:55 
Mazdaš u povoju

Joined: 25-May-2017 11:11
Posts: 11
Automobil: mazda 3
Lokacija: Beograd
Prodjoh vise od 1000 kilometara od menjanja baterija i dalje nemam info. Imate li neki lredlog sta bi jos mogao da uradim


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Info dugme
PostPosted: 14-Mar-2018 5:56 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 25-Oct-2015 12:57
Posts: 1056
Automobil: Mazda 3 1.6CD 2012(85KW-116ks)
Lokacija: Sarajevo
Probaj spojiti CD ponovo , iskopcaj sve pa ukopcaj ;)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Akumulator - Mazda 6
PostPosted: 15-Mar-2018 10:29 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7317
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Sipaj gorivo i resetuj sve stavke na bordu, onda prati. Samo mu treba mu vremena da proradi...


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net