Da li je neko imao iskustva sa tim proizvodjačem?

Slabljenje serva vezano za prazan/slab akumulator moze samo da bude kod vozila koja imaju elektricni servo, kod onih sa hidraulicnim nema nikakve veze.Guslar wrote:Interesantno saznanje !
Požalio se prijatelju kako mi odjednom i bez najave vrisno akumulator. I on me odma pitao da li sam u poslednje vreme primetio da mi je servo tvrđi . Ja vratim film i stvarno se setim da je tako bilo. Posebno odma nakon startovanja a posle i zaboravim. Reče mi da su mu u servisu kada je njemu otkazao akumulator rekli kako je to pedznak . On je izgubio čitav servo pa se vratio iz BG bez serva . Inače vozi punta . Pa eto možda još nekom pomogne , daleko bilo da zatreba savet ali . . . .
dobar si uzeo i nisi pogrijesioMaestro wrote:Ja se odsekao, gledam cirkus na tabli i ne verujem sta se desava, a auto radio normalno do gasenja. Moguce da su ga ove vrucine dokusurile, ali niti je dugo verglao, niti bilo kakav predznak, samo crkao iz cistog mira. Sad sam stavio Exide premium, videcemo koliko ce on da izdrzi.
neki dan crkao taj ExideMaestro wrote:Sad treba da bude praksa, upisati u telefon kao podsetnik kad je kupljen akumulator i dan pre isteka garancije, otici i kupiti novi, staviti ga u gepek pa kad majka onaj pod haubom, samo im zameniti mesta.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests