It is currently 16-Aug-2018 1:08


All times are UTC + 1 hour [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
PostPosted: 29-Aug-2011 11:04 
Pozdrav svima! Kupio sam Mazdu 6 2004. Zanima me da li moze da se nekako napravi da kad zakljucam auto sam zatvori prozore! :?:


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 29-Aug-2011 11:09 
Majstor kvariša
User avatar

Joined: 09-Nov-2009 12:40
Posts: 4623
Automobil: Elantra 1.6 2016 (bila 323BJ)
Lokacija: Novi Beograd
neki nezavisni alarmi imaju tu opciju ali mislim da tvoja 6ica nema tu opciju.

_________________
You only need two tools in life - WD-40 and Duct Tape. If it doesn't move and should, use the WD-40. If it shouldn't move and does, use the duct tape.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 29-Aug-2011 11:23 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
E to bih i ja isto voleo da imam i skoro sam pitao u ovoj temi -> viewtopic.php?f=234&t=46514

Mora da moze nesto da se iscacka tu, tj. programira preko dijagnostike... ;)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 29-Oct-2011 1:07 
Ne znam za 6-cu, ali na 3-ci kada se auto zakljucava, dugme na kluci se drzi 3sec i svi prozori se automatski zatvaraju. Ovo radi 1min po gasenju automobila. Probaj mozda radi na 6-ci


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 29-Oct-2011 1:12 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Koje ti je godiste 3-ka i paket opreme?


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 30-Oct-2011 11:05 
ako ne radi kao sto je "vladazaric" rek'o probaj da gurnes kljuc u bravu od vrata i okrenes ga i zadrzis u polozaju kao da zakljucavas par sekundi i onda bi trebalo da se zatvoe...


Top
  
Reply with quote  
PostPosted: 30-Oct-2011 11:38 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Ja probao i jedno i drugo i moja trojka nema tu opciju... :( :cry:


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: srh PREMASY boeing
PostPosted: 19-Feb-2013 9:02 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Evo ima nesto ovako u okviru naknadne ugradnje CB ili alarma... mada mi to vec imamo, fali nam samo opcija za prozore. ;)
http://www.hidxenon.rs/default.asp?T=20 ... RAVLJACIMA)&G=1711&Page=1&NIVO=1


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 19-Feb-2013 9:36 
Moderator
User avatar

Joined: 30-Jan-2010 3:00
Posts: 3990
Location: kotez
Automobil: mazda premacy 1.8 16v
Lokacija: beograd
da , ali cinimi se da ovde sto si okacio, dobijas posebno dugme na daljincu, koje sluzi za zatvaranje prozora! a fora je da kada stisnes zakljucavanje , i prozori se zatvore ako su otvoreni,mislim automatski. a ne da moras da stisnes i dugme za zakljucavanje i dugme za prozore!!!
ma mora da ima to neko ovde da prodaje, samo treba naci !!!
ja imam samo unlock i lock dugme na daljincu!!!


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 19-Feb-2013 9:46 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Ne, ovde dobijas poseban daljinac za otkljucavanje/zakljucavanje, sto je meni isto bzvz!
Tako da ako ne moze da se nekako otkljuca ta funkcija na samim kolima, ja sam za varijantu da kupim onaj uredjaj sa DX.com za 17$ sto je oko 1450 din. :)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 19-Feb-2013 9:55 
Moderator
User avatar

Joined: 30-Jan-2010 3:00
Posts: 3990
Location: kotez
Automobil: mazda premacy 1.8 16v
Lokacija: beograd
poseban daljinac! pa to je jos gore, jos samo da ponesem daljinac i od tv-a kad idem negde!
sranje...
pa taj uredjaj sto si nasao je najbolje resenje za sada...a i jeftino bre...ali ko da ga ugradi...?!!!


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: srh PREMASY boeing
PostPosted: 19-Feb-2013 10:07 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
srh wrote:
jos samo da ponesem daljinac i od tv-a kad idem negde! sranje...

Pa to ti pricam! :lol4
E, ostaje "samo" to da se ugradi. :D Ali ima shema, ne bi trebalo da je nesto komplikovano, a u slucaju da bas negde zapne krajnja solucija neki elektricar... ili brat Zile. :D


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2013 12:31 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 30-May-2010 10:30
Posts: 2317
Automobil: Mazda 121 1.3i 16V '91.
Lokacija: Beograd
ma ako sam ja uspeo da nabudzim sa nule daljinsku centralnu, onda cete i vi ovo uspeti da prikacite. Shema sve govori, a za izvor ce verovatno morati na moduo da se dovede struja sa nekog osiguraca ili slicno... Mada da sam ja na vasem mestu, nista tu ne bi dirao.

_________________
Image


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2013 3:16 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 30-May-2010 10:30
Posts: 2317
Automobil: Mazda 121 1.3i 16V '91.
Lokacija: Beograd
e da zaboravih da kazem da ovaj modul sto sam ja uzeo prosle godine za 20 eura ima i tu opciju za davanje signala za zatvaranje prozora pri zakljucavanju... Ima tih kineskih modula i u varijanti sa skakavac kljucem, s tim da onda mora da se prebacuje vas originalni na taj skakavac...

_________________
Image


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re:
PostPosted: 20-Feb-2013 3:46 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
srh wrote:
zvao sam ekskalibur alarm ovde u borci, kazu ne moze da se uradi na fabricki daljinac da se zatvaraju prozori, ustvari kao moze ali jako, jako , komplikovano...

Zato upravo i sluzi ona stvarcica sa DX.com, ona samo dodaje tu funkciju na fabricki!
Samo ovi likovi ne znaju ili nemaju to.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re:
PostPosted: 20-Feb-2013 5:22 
Moderator
User avatar

Joined: 30-Jan-2010 3:00
Posts: 3990
Location: kotez
Automobil: mazda premacy 1.8 16v
Lokacija: beograd
mazdapremacy wrote:
Ako Ako budes ulagao dosta novca za to vise se isplati da uzmes alarm sa svim mogucim funkcijama pa i tom.


pa da....tako sam i ja nesto kontao!!! ali ako moze da se ubudzi ovo sto je djole nasao onda je to super!!!


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2013 8:25 
Mazdolicus Maximus
User avatar

Joined: 07-Dec-2012 11:37
Posts: 5012
Location: Logatec
Automobil: Škoda oktavia 1.6 tdi
Lokacija: Slovenija
Baš bez veze što ne može. Kod mene na daljincu imam samo dva dugmeta i radi funkcija. Na dugo držanje dugmeta za otključavanje, prozori se spuštaju. Ako u toku spuštanja pustim dugme, prozori se na tom mestu zaustave. Isto je i obrnuto. Nadam se da ćete uspeti na dijagnostiku da to aktivirate, ali otom potom. I onako je zima.

_________________
Image
детские игрушки

viewtopic.php?f=195&t=48165


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2013 8:37 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Ajde da se lepo prebacimo ovde -> viewtopic.php?f=234&t=47408
posto zatrovasmo Srkijevu temu, mogao bi Ljuba da nas prebaci. ;)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 11:40 
Moderator
User avatar

Joined: 30-Jan-2010 3:00
Posts: 3990
Location: kotez
Automobil: mazda premacy 1.8 16v
Lokacija: beograd
djole izgleda da sam nasao gde ugradjuju ovo sto si ti nasao...neki servis na bezaniji, kazu, sve moze, sve ok, na postojeci daljinac se sve odradjuje samo se taj modul ugradi, cenu nije hteo da mi kaze, nego da prvo dodjem u servis... ali kaze nema problema!!!
evo link http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=& ... C9DbmbmfZQ


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 12:07 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Ako je to ono sto pise 90e, mnogo je kume... ;) To je verovatno sa njihovim uredjajem.
Ne znam da li moze da im se donese onaj uredjaj.
Ali prvo ima da probam preko dijagnostike i ako postoji ta opcija, samo je aktiviram. :)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 12:44 
Majstor kvariša
User avatar

Joined: 09-Nov-2009 12:40
Posts: 4623
Automobil: Elantra 1.6 2016 (bila 323BJ)
Lokacija: Novi Beograd
na kakvu dijagnostiku mislite? ja imam ono moje cudo koje se kaci na obd i imaju apliakcije koje rade iz windows-a nisam ih probao ali mozda ima opcija koje nema ova moja app za android

_________________
You only need two tools in life - WD-40 and Duct Tape. If it doesn't move and should, use the WD-40. If it shouldn't move and does, use the duct tape.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 1:07 
Moderator
User avatar

Joined: 30-Jan-2010 3:00
Posts: 3990
Location: kotez
Automobil: mazda premacy 1.8 16v
Lokacija: beograd
pa da treba prvo videti preko dijagnostike...ne znam sta im je ta cena od 90 eur...mozda sve sa posebnim daljincem...evo ima i ljuba dijagnostiku, mozda mozemo na nekom skupu da vidimo sta i kako!!!


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 1:25 
Majstor kvariša
User avatar

Joined: 09-Nov-2009 12:40
Posts: 4623
Automobil: Elantra 1.6 2016 (bila 323BJ)
Lokacija: Novi Beograd
eto meni kinte :bravo1 :bravo1 :bravo1

_________________
You only need two tools in life - WD-40 and Duct Tape. If it doesn't move and should, use the WD-40. If it shouldn't move and does, use the duct tape.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 1:27 
Moderator
User avatar

Joined: 23-Aug-2010 2:18
Posts: 7328
Automobil: Mazda3 sedan 1.6MZ-CD TX+
Lokacija: Beograd
Nisam siguran da to moze Ljubina, ona valjda samo cita i ponistava greske ali moze da se proba ako ima sve ostale opcije za podesavanje...
Znam da kod mene mogu da se programiraju prozori kako da se otvaraju, npr. podeseno mi je da kad stisnem jednom prekidac staklo se prvo spusti jedno 2cm kao za luftiranje, i tek sledeci stisak spusta ga do kraja automatski, i tako je na sva 4 prozora i to mze da se ukine ili aktivira tako da bi trebalo da ima onda i ona opcija za daljinac. ;)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2013 1:29 
Majstor kvariša
User avatar

Joined: 09-Nov-2009 12:40
Posts: 4623
Automobil: Elantra 1.6 2016 (bila 323BJ)
Lokacija: Novi Beograd
moram da vidim sta ima aplikacija za pc ova za android je boranija

_________________
You only need two tools in life - WD-40 and Duct Tape. If it doesn't move and should, use the WD-40. If it shouldn't move and does, use the duct tape.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net